Keukenrenovatie Knokke - Keuken kopen Knokke

Keukenrenovatie Knokke – Nieuwe keuken kopen Knokke

Uw keuken renoveren? Een nieuwe keuken kopen? Nieuwe keukenkasten? Wij verkopen, renoveren en plaatsen keukens. 

ID Interieur is een specialist in keukens op maat regio Knokke. Zowel voor nieuwe keukens als een keukenrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken stijlvolle, moderne en landelijke keukens.  Wij komen bij u langs en tekenen op basis van de plannen of huidige ruimte uw keuken op maat. Afwerking qua materialen gebeurd op basis van stalen en voorbeelden.

Keukenrenovatie Knokke

Keukenrenovatie Knokke? Bent u woonachtig in Knokke en wilt u uw keuken renoveren? Dan moet u niet verder zoeken. Een keukenrenovatie is altijd een uitdaging die we met veel plezier aanpakken. Heeft u een kleinere keuken? Een speciale vorm? Een grotere keuken? Is er de mogelijkheid om twee ruimtes te combineren tot een mooi geheel? Bij ID Interieur zorgen we voor de keukenrenovatie van uw dromen, binnen uw budget en binnen uw stijl. 

Nieuwe keuken kopen Knokke

Ook voor het kopen van een nieuwe keuken zit u bij ons goed. Een keuken is vaak het pronkstuk van een woning. Het is een centrale plaats voor heel het gezin en waar veel tijd wordt doorgebracht. Daarom besteden wij bij ID Interieur veel belang aan het ontwerpen van keukens waar iedereen zich thuis voelt.

Wij tekenen uw keuken terwijl u erbij zit

Nieuwe keuken kopen voor uw woning in Knokke? Allereerst starten we met een vrijblijvend gesprek. We brengen al uw wensen in kaart en gieten dit in een 3D ontwerp. Bent u tevreden met de look & feel van uw keuken? Dan gaan we beginnen tellen en ontvangt u een getailleerde offerte op maat. Uiteraard kunnen er nog altijd wijzigingen doorgevoerd worden indien nodig. Bent akkoord met onze offerte? Dan starten we de uitvoering.

Werkblad & keukentoestellen

Bij de keuze van een werkblad beschikken wij over laminaat, polyquarts, corian, inox of graniet, dekton, etc. Alles is mogelijk. Voor keukentoestellen leveren wij alle grote namen zoals o.a. De Dietrich, Siemens, Miele, Novy, … . We zijn dus niet gebonden aan een bepaald merk.

Nieuwe keuken kopen
Keukenrenovatie
Regio Knokke

Vragen? Afspraak maken?

Keukenrenovatie Knokke - Keuken kopen Knokke

Tags: keukenrenovaties, keukenrenovatie, keukeninstallateur, installateur keuken, installateur keukens, keukeninstallateurs, renovatie keuken, keuken renoveren, keukenrenovatie offerte, keukenrenovatie specialist, keukenrenovatie Knokke, keukenrenovatie inspiratie, keukenrenovatie tips, keukenrenovatie prijzen, keukeninstallateur kost, keukeninstallateur prijzen, keukeninstallateur prijs, prijs keukeninstallateur, kosten keukeninstallateur, keukeninstallateur Knokke, keukeninstallateur keukentoestellen, keukeninstallatie kosten, keukenmontagebedrijf Knokke, keukenmontagebedrijf, …