LANDELIJKE & MODERNE KEUKENS

Een nieuwe keuken kopen of een volledige keukenrenovatie?

ID Interieur, uit Oostkamp, is een specialist in keukens op maat. Een nieuwe keuken kopen? Of liever een grondige keukenrenovatie? Het kan allemaal. Wij maken stijlvolle, moderne en landelijke keukens

Nieuwe keuken

Een keuken is vaak het pronkstuk van een woning. Het is een centrale plaats voor heel het gezin en waar veel tijd wordt doorgebracht. Daarom besteden wij bij ID Interieur veel belang aan het ontwerpen van keukens waar iedereen zich thuis voelt.

Allereerst starten we met een vrijblijvend gesprek. We brengen al uw wensen in kaart en gieten dit in een 3D ontwerp. Bent u tevreden met de look & feel van uw keuken? Dan gaan we beginnen tellen en ontvangt u een getailleerde offerte op maat. Uiteraard kunnen er nog altijd wijzigingen doorgevoerd worden indien nodig. Bent akkoord met onze offerte? Dan starten we de uitvoering.

Keukenrenovatie

Een keukenrenovatie is altijd een uitdaging die we met veel plezier aanpakken. Heeft u een kleinere keuken? Een speciale vorm? Een grotere keuken? Is er de mogelijkheid om twee ruimtes te combineren tot een mooi geheel? Bij ID Interieur tekenen we u droomkeuken binnen uw budget en binnen uw stijl. 

Werkblad & keukentoestellen

Bij de keuze van een werkblad beschikken wij over keramiek, laminaat, polyquarts, corian, inox of graniet, dekton, etc. Alles is mogelijk. Voor keukentoestellen leveren wij alle grote namen zoals o.a. Küpperscbusch, Siemens, Miele, Novy, … . We zijn dus niet gebonden aan een bepaald merk.

Zijn er vragen?

    Heeft u plannen voor een nieuwe keuken?

    Wij denken graag met u mee!