Gashaarden Damme

Gashaarden Damme

Op zoek naar een kachelwinkel, winkel, aanbieder of specialist voor gashaarden in Damme? Dan zit u goed bij ID Interieur, expert in interieur & renovatie.

Een gashaard is een mooie aanwinst in elk interieur, ongeacht of u nu een modern, klassiek of landelijk interieur heeft.

Het is tevens een perfect alternatief voor een houtkachel. Het grote verschil tussen een kachel en een haard is dat een gashaard vooral dienst om sfeer te creëren én om te verwarmen.

U kan een gashaard aan en af zetten via afstandsbediening. Daarnaast kan u zelfs de hoogte van de vlammen bepalen. Het mooiste is dat er ook bijna geen onderhoud nodig is en dat u bovendien ook geen last heeft van assen.  Wel moet u een gasleiding hebben zodat alles aangesloten kan worden.

Haard kopen Damme

U wilt in een haard kopen en bent woonachtig in Damme? Dan zit u hier op de juiste website! U kan bij ons een haard kopen op maat.

Een openhaard, inbouwhaard of sfeerhaard zorgt altijd voor die extra beleving in uw woonkamer of living.

Als experten in renovatie en interieurinrichting in regio Damme weten wij als geen ander wat de aandachtspunten zijn bij de keuze voor de juiste haard en hoe we het geheel mooi vormgeven en afwerken. Zo zorgen we voor een perfecte afwerking, omkasting en een feilloze plaatsing.

Sfeerhaard

Op vlak van design kan u een sfeerhaard integreren in elk type woning of interieur, gaande van strak en modern tot klassiek en landelijk.

Openhaard

De meeste gekende klassieke haard is de openhaard op hout, maar wist u dat u ook een openhaard op gas kan laten plaatsen?

Bovendien kan u deze ‘klassieke openhaard’ een moderne invulling laten geven aan uw interieur door te kiezen voor een hangende of zwevende openhaard.

Inbouwhaard

Het allermooiste is misschien wel een inbouwmodel. Een inbouwhaard op gas staat garant voor comfortabel verwarmen met een boeiend vlammenspel.

Een haard kopen van topkwaliteit regio Damme

Een haard kopen van topkwaliteit regio Damme: contacteer ons voor vrijblijvend advies op maat en een gratis prijsofferte!

Al onze toestellen zijn stuk voor stuk pareltjes die dankzij de professionele technologie een perfecte verbrandingsmethode hebben en zo een hoog rendement halen.

Wij werken enkel samen met kwaliteitsmerken, zodat u kunt rekenen op de allernieuwste technieken en meest zuinige technologieën. Deze haarden voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen en zijn zeer betrouwbaar. Met weinig uitstoot vormt stoken op gas een milieuvriendelijk alternatief.

De verbrandingslucht wordt rechtstreeks van buiten de woning aangevoerd, de luchttoevoer en rookafvoer gaan via één concentrische pijp die rechtstreeks door de buitenmuur kan gaan.

Zijn er vragen?

    Wilt u een gashaard kopen en integreren in uw interieur?

    Wij denken graag met u mee!